реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ірина Фаріон на Чернігівщині

13 квітня 2014 року народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", відомий мовознавець Ірина Фаріон зустрілася з мешканцями міста Мена і селищами міського типу Сосниця та Короп, що на Чернігівщині.

У заходах також взяв участь керівник Чернігівського обласного виборчого штабу Олега Тягнибока, народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків та голова Чернігівського обласного осередку ВО "Свобода", заступник голови Чернігівськлї обласної адміністрації Костянтин Лубенцов.

Свободівці провели три зустрічі. У місті Мена зустріч відбулася в районному Будинку культури. Жителів міста вже традиційно турбував стан справ на кордонах країни.

"Зовнішні загрози можуть бути реалізовані в країні тоді, коли є для цього внутрішні чинники. А внутрішні чинники – це є українці, які ще значною мірою не готові ставати вільними. Коли на Харківщині, коли в Олександрії та в Краматорську працівники УМВС на 60-70 відсотків підтримували сепаратистів, то це трагедія. Якщо агресор знаходить підтримку на території своєї жертви, то він вдесятиряє свою силу.

Епіцентр зради сьогодні – це Верховна Рада, бо там сидить Єфремов, який очолює сепаратистські настрої на Луганщині. Вони хочуть нашої смерти, а якщо вони хочуть нашої смерти – ми маємо жити", – зазначила Ірина Фаріон.
Парламентар дала відповіді на численні питання щодо пенсій, заробітних плат та росту цін під час зустрічі в Коропі.

У рамках поїздки націоналістка відвідала Сосницький літературно-меморіяльний музей ім. Олександра Довженка та подарувала працівникам установи новий ноутбук.

"Мені здається, ще ніколи ми не мали відчуття, що ми – велика українська родина, кровно-духовна спільнота. Українці заходу України не вагалися жодної секунди, щоби приїхати на київський Майдан. Так само, як і не вагалися чернігівці. коли їхали на Майдан у Київ. Так само, як зараз хлопці рвуться приїхати в Донецьку та Харківську області. Отже, найвищий урок, який ми отримали, – ми не можемо бути один від одного. Той, що в Донецьку, – без того, що у Львові. Той що, у Львові, – без того, що в Чернігові. Україна, переходячи з одного кола пекла в инше, поступово залишає свій багаж рабства", – зауважила Ірина Фаріон.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Сосниця, Короп, мена, свобода, Ірина Фаріон


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А чому велика орлиця-мовознавка (мовознавчиня?) йменується Ірина замість Ирина? И чого це воно вилізло? Думає що забули хто воно є?
avatar