реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Ігор Андрійченко балотується до Верховної Ради

Громадський активіст, борець з корупцією Андрійченко Ігор, якого підтримує і знає значна кількість небайдужих чернігівців, вирішив балотуватися до Верховної Ради.

У вівторок, 16 вересня 2014 року, об 11:00, в парку імені М.М. Попудренка, на місці розгону першого Євромайдану, відбудеться прес-брифінг Андрійченка Ігоря, який має намір балотуватися в народні депутати по 205 округу. Це людина, яка пройшла Майдан, багато корисного зробила для свого міста і своїми справами доводить, що на першому місці – інтереси українського народу. Наразі Андрійченко Ігор захищає країну в зоні АТО.

Участь у прес-брифінгу візьмуть громадські активісти, представники бізнесу та журналісти.

На прес-брифінгу буде озвучена інформація про результати діяльності Ігоря та майбутні плани щодо роботи в Верховній Раді. Ігор поділиться своїми думками щодо положення в армії та проблемами, з якими доводиться стикатися сьогодні в зоні АТО.

«На місці розгону першого Євромайдану ми будемо говорити про продовження справ Майдану та втілення в життя цілей революції гідності. – розказує Андрійченко Ігор. – Я прийняв для себе непросте, але зважене рішення. На цих виборах я буду балотуватися в народні депутати і сподіваюсь на підтримку своїх однодумців та небайдужих чернігівців», - закликає до спільної справи Ігор.

Саме представник громади, на думку Ігоря, зможе захистити інтереси чернігівців в вищому законодавчому органі країни, якісно боротися з корупцією з середини системи та розумно розробити стратегію розвитку міста.

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:Демальянс, вибори 2014, євромайдан, Ігор Андрійченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar