реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ічнянці вшанували героїв

22 травня 2016 року в Ічні активісти місцевого осередку ВО "Свобода" та ВГО "Сокіл" провели низку заходів з нагоди Дня Героїв – свята, що об’єднує всіх борців за волю та незалежність України: козаків, січових стрільців, вояків УПА, діячів ОУН та героїв сучасності.

Зранку ічнянці вшанували пам'ять загиблих героїв Небесної сотні та російсько-української війни. Заупокійну літію провів військовий капелан, настоятель Свято-Миколаївського храму отець Димитрій. Після цього відбувся Марш Героїв, у якому взяли участь дружина і син загиблого у російсько-українській війні бійця Володимира Моісеєнка. Пройшовши центральними вулицями міста, хода завершилася біля каплиці загиблим героям спільним виконанням славня.

"Загиблі воїни Небесної сотні, солдати, бійці та мирні українці справжні герої нашого часу. З кожною хвилиною прості українці стають переможцями, відстоюючи власні переконання, гідність та право на свободу. Ми не маємо право на відступ після всіх втрат. Українців не задушити та не знищити", – зазначив голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Андрійко.

Далі депутати Ічнянської міської ради Олеся Реута і Тетяна Кутова провели вікторину на знання історії Війська Українського від найдавніших часів до сьогодення. За кожну правильну відповідь містяни отримували патріотичні призи, а переможці – головні подарунки - історичні книги. Перше місце в інтелектуальних змаганнях посів почесний гість заходу – очільник чернігівських свободівців Руслан Андрійко.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:Ічня, свобода, День Героїв


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
У нас 22 травня що завгодно, тільки не вшанування 155-х роковин перенесення мощей Пророка нації на Україну і 25-річчя походу "Останнім шляхом Кобзаря".

Дивись на форумі внизу "Символізм повернення на Україну".
avatar