реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Гроші збирати заборонено

«У Чернігові категорично заборонено збирати кошти з батьків, діти яких навчаються в освітніх закладах міста, та робити будь-які спонукання до цього. Категорично заборонено директорам, учителям, завучам особисто говорити з батьками про будь-які видатки. Я сподівався, що наші вчителі - розумні люди, оскільки вони навчають наших дітей, і що вони зрозуміють мої вимоги. Хочу сподіватися, що збір коштів колись припиниться», - заявив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

Причиною обурення голови стало звернення депутата міської ради про примусовий збір коштів на ремонт у школі № 2. Депутат надав і відповідні фото. Міський голова наголосив, що ті, хто продовжує практику вимагання грошей з батьків учнів, будуть покарані аж до звільнення з роботи.

«Відповідно до кількості учнів, враховуючи всі потреби, ми порахували необхідний ресурс для фінансування, щоб позбутися цього явища. Він складає близько 8 млн грн.», - сказав міський голова Владислав Атрошенко. Заборона стягування грошей з батьків стосується і дитсадків.

Особливо на нараді наголошено на забороні збору грошей напередодні випускних вечорів та останніх дзвоників у школах. "Голос України"



Теги:випускні, Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar