реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Громадське обговорення незаконної забудови Соколова- Сороновича

29 жовтня о 15.00 відбудеться засідання за «круглим столом» на тему «Незаконні забудови в історичній частині Чернігова».

У громадському обговоренні візьмуть участь представники Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, управлінь містобудування та архітектури облдержадміністрації та Чернігівської міської ради, Управління культури Чернігівської міської ради, Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній», Інституту історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка, Чернігівської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури.

Організатори заходу: комітет з питань охорони і використання культурної спадщини Громадської ради при облдержадміністрації та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Місце проведення: зал № 2 Чернігівської облдержадміністрації (вул. Шевченка, 7, м. Чернігів).

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації та громадських об’єднань, які опікуються питаннями охорони пам’яток культурної спадщини.



Теги:історична частина Чернігова, забудова, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Очень правильное словосочетание Соколов - Соронович. Можно добавить Соколов - Вереша и др. Причём и Соронович и Вереша - подневольные: если "Вена" не субподрядчик, участка под застройку ее получишь.
avatar