реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Громадська рада при ДФС почала створюватися

Для налагодження її роботи, виходить, треба було провести цілий податковий майдан - бо ж у чому проблема, якщо в громадську раду входять не 25 членів, як хотіло керівництво управління Державної фіскальної служби, а 95, як проголосувала рада сьогодні? Тільки бажання мати кишенькову раду для керівництва - не більше

Головою установчих зборів рада обрала Сергія Берестового - одного з організаторів протистояння з керівництвом управління Державної фіскальної служби. Вибори відбулися рейтинговим голосуванням: дві інші кандидатури - Варнакової та Глаби набрали значно менше голосів.

Громадська рада затвердила робочу групу, яка підготує положення про раду і вже тоді буде обрано її повноватісне керівництво.

Засідання пройшло швидко, оперативно і доволі тихо. Як ніколи.

Я запитав враження від засідання у представника Асоціації "Об'єднання підприємств Ніжинщини" Сергія Кота. Він відмітив дивну ситуацію, що на засідання громадської ради при управлінні ДФС ніхто з керівництва управління не прийшов: "Це як би позвали в гості, але не сказали коли дома будуть".

Сергій Кот: "Бажань і очікувань від цієї ради у нас, ніжинських підпримців, багато, адже ми бачимо що й зміни в законодавство треба вносити, і реформи застопорилися. Та головне, щоби влада чула громаду - тоді все й налагодиться".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ДФС у Чернігівській області, асоціація підприємств Ніжинщини, Сергій Кот, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar