реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Голова Чернігівської ОДА допоміг придбати намети для військоматів

26 січня 2017 року на базі Чернігівського обласного військового комісаріату пройшли інструкторсько-методичні заняття щодо організації інформаційно - агітаційних заходів військової служби за контрактом в Збройних Силах України.

Під час заняття заступником обласного військового комісара підполковником Вадимом Лільчицьким були нагадані військовим комісарам основні вимоги, форми та методи щодо проведення якісної агітаційної компанії в 2017 році.

В свою чергу керівники військових комісаріатів поділились особистим передовим досвідом та сучасними інноваційними підходами під час організації в зоні відповідальності заходів щодо популяризації серед місцевого населення позитивного іміджу армії та військової служби за контрактом.

На заключних хвилинах заняття підполковником Вадимом Лільчицьким урочисто були вручені представникам районних та міських військових комісаріатів Чернігівської області 22 мобільних агітаційних намети, які були придбані за сприянням Голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча.

Інформаційно: За 2016 рік військовими комісаріатами Чернігівської області відібрано для проходження військової служби за контрактом в військових частинах та установах Збройних Сил України 1797 осіб, а в січні 2017 року вже 95 осіб.



Теги:Чернігівський ОВК, Валерій Куліч, контрактна служба


Читайте також



Коментарі (0)
avatar