реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Геокадастрника зловили на хабарі в 7 тисяч гривень

Працівники Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області затримали «на гарячому» чиновника, який за сприяння у виділенні земельної ділянки одержав від підприємця 7 тисяч гривень.

Посадовець одного з районних відділів Держгеокадастру у Чернігівській області вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 7 тисяч гривень від фізичної особи - підприємця за сприяння у погодженні документації на виділення земельної ділянки площею близько 100 гектарів для ведення фермерського господарства.

Предмет злочину вилучено. Проводяться обшуки за місцем мешкання фігуранта та за місцем його роботи. Про це "Сіверщину" повідомив сектор комунікації поліції Чернігівської області
за матеріалами УЗЕ в Чернігівській області

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Триває досудове розслідування.



Теги:Дежгеокадастр, ГУНП в Чернігівській області, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar