реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Генпрокурор запропонував прокурору Чернігівщини піти у відставку

За неофіційною інформацією, наданою нашому сайту із джерел, що заслуговують на довіру, Генеральний прокурор України Ярема вчора увечері викликав прокурора Чернігівської області Володимира Стеценка, де той написав рапорт і був звільнений за бездіяльність у розслідуванні силового розгону Чернігівського Євромайдану та численні скарги на роботу прокуратури Чернігівської області.

Учора, на сесії Чернігівської обласної ради, народний депутат Олександр Кодола звернувся з трибуни до представника прокуратури: "Ви даремно посміхаєтесь, бо не дамо поховати справу розгону Євромайдану у Чернігові. Ви вже втретє закриваєте і під нашим тиском поновлюєте розслідування цієї справи. Я сам учасник Євромайдану і сам бачив як силовики не зважали ні на прохання жінок, ні на статус депутата обласної ради, грубо порушуючи законні конституційні права громадян".

Прокурора Чернігівської області Володимира Стеценка оглядачі називають ставлеником колишнього народного депутата Валерія Дубіля. Недарма він свого часу працював у Прилуках...

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:прокуратура Чернігівської області, Ваперій Дубіль, Ярема, Олександр Кодола, євромайдан


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Себе бы тоже запропонував.
avatar
2
Згоден. Все починається зверху, Якщо до цих пір, Генпрокуратура ще не покарала винних у розстрілі майданівців. То так діють і на місцях його підопічні. А в Дюбілевських шістках і взагалі не має впевненості.
avatar
3
Авакову теж давно пора це зробить.
avatar
4
Дубіль і його ставленики на місцях, особливо в Ніжині, нанесли непоправної шкоди а чисто моральному плані. У Ніжині - це крадії і нікчеми, які ніде і нічого, тільки дерибанити. Яскравий представник - Багрінцев. І мати хвалилася що чуть Дубіль не допоміг вийти. Та слава богу хоч один плюс - поховали блок Ю.Т. Видно по всій Україні такі. А прокурор по визову не сором? Та всі справи по крадіях в Ніжині поховали.
avatar
5
Да, Валерчик утратил свои позиции.
Осталось зачистить юстицию, милицию, довженка, почту и горсовет.
Все равно много Дубилевских еще сидит...
avatar
6
Таким как Стеценко не место в прокуратуре, еще б замов прилуцких убрать , а то окружил себя .....
avatar
7
Прийшов кінець Прилуцькій мафіі! Слава Украіні!!!
avatar
8
Багато хто вважає, що риба гніє з голови.
Воно може і так, але...
Ми вже багато разів міняли рибі голову, а риба - гніє ще швидше.
Може вже треба і за хвоста риби взятися?
Адже куди хвіст рулить - туду риби і пливе.
avatar