реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Фонд "Поліський оберіг" уже встановив лічильники на 18 будинках

Мешканці 18 будинків Чернігова вже скористалися програмою благодійного фонду «Поліський оберіг» Владислава Атрошенка і встановили лічильники тепла. З допомогою мецената мешканці економлять близько семи тисяч гривень. Ці кошти вони використовують на утеплення і благоустрій своїх будинків. Про це повідомив сайт фонду Поліський оберіг

Майстри з монтажу нарікають: підвальні приміщення не доглянуті, а система трубопроводів давно вичерпали свій ресурс. Часто перед установкою лічильників їм доводиться прибирати захаращені підвали та ремонтувати труби. Проте робота триває – підтверджує директор благодійного фонду «Поліський оберіг» Роман Старіков.

«Фірмою, яка встановлює лічильники, до благодійного фонду надаються технічні умови, одразу здійснюється закупівля лічильників, і починаються підготовчі роботи і монтаж. Дуже багато залежить від того, що є системи опалення, в які запущена вода. Тому цілий день витрачається на те, щоб фірма зі встановлення лічильників спустила з системи опалення воду», – розповідає Роман Старіков.

До процесу встановлення лічильників у благодійному фонді підходять виважено й ретельно: спершу проводять обстеження, потрібний за діаметром лічильник підбирають спеціалісти, а вже тоді монтують.

«Наступного тижня у планах – завершити встановлення ще шести лічильників, провести дообстеження по17 будинках і приступити до монтажу в цих будинках лічильників. З усіма зверненнями, які надходять до благодійного фонду, проводиться належна робота, відбуваються зустрічі з мешканцями будинків, роз’яснюються умови програми», – говорить директор благодійного фонду «Поліський оберіг».

Нині на встановлення лічильників із допомогою благодійного фонду є черга. «Поліський оберіг» передає за договором лічильники у спільну власність мешканцям усього будинку, а не одні особі, як це роблять деякі фірми з монтажу побідних приладів обліку тепла.



Теги:Владислав Атрошенко, Поліський оберіг, теплолічильники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar