реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Фіскалів меншає

У рамках процесу реформування Державної фіскальної служби України триває скорочення та оптимізація територіальних органів фіскальної служби в області.

Так, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 №840 та наказів Державної фіскальної служби України, зменшено чисельність територіальних органів Головного управління ДФС в області з 1095 до 704 штатних одиниць (майже на 36 відсотків).

На сьогодні чисельність ГУ ДФС у Чернігівській області та ДПІ складає 704 штатних одиниць, але у відповідності до наказу ДФС від 01.04.2016 №279, чисельність працівників ГУ ДФС в області та підпорядкованих ДПІ становитиме 542 штатних одиниць.

Процедура реорганізації триває і на рівні державних податкових інспекцій області. Вона розпочата у березні 2016 року. Кількість податкових інспекцій скорочено з 12-ти до 4-х. Залишаються: Чернігівська, Прилуцька, Ніжинська та Менська об’єднані державні податкові інспекції. Всі інші ДПІ та ОДПІ реорганізовані і приєднані до вищезазначених, як відділення.

Чернігівська митниця ДФС на сьогоднішній день має штатну чисельність 360 осіб. З початку 2016 року у митниці було скорочено 25 посад.



Теги:ДФС в Чернігівській області, податкова, реорганізація, скорочення


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Детінізація економіки дозволить ще скоротити штати ДФС. Як з працевлаштуванням вивільнених спеціалістів?
avatar