реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Фальшиві газети "Свободи" від "Нашого краю"

Вчора в селі Данівка Козелецького району на Чернігівщині агітатори спортивної зовнішності намагалися розповсюдити фальшиву газету під брендом Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Після того, як місцеві мешканці звернулися до поліції, автівка із фальшивою агітацією була затримана правоохоронцями аж у селищі Козелець. За словами очевидців, затримані агітатори призналися, що до розповсюдження тих газет їх залучили представники штабу політичної партії «Наш край».

У матеріалах газети, йшлося про те, що ВО «Свобода» підтримує кандидата на пост голови Козелецької громади Валентина Бригинця, а негативно писалося про іншого кандидата -- Олену Дмитренко.

Чернігівська обласна організація ВО «Свобода» офіційно заявляє, що не підтримує жодного з цих кандидатів на пост голови Козелецької ОТГ, і не причетна до виготовлення газети, котру розповсюджували якісь бовдури. Ми вимагаємо від правоохоронних органів притягнути до відповідальності осіб з фальшивими газетами.

«Підтримка «Свободи» громадою Козелеччини примушує олігархічні партії вдаватися до брудних політичних технологій задля дискредитації нашої політичної сили. Це не зупинить поступ націоналізму на Чернігівщині. Ми зробимо все можливе, щоби покарати політичних банкрутів, які вдаються до брудного ведення виборчої кампанії», -- запевняє голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Андрійко.

Прес-служба ВО «Свобода»






Теги:Наш край, Козелець, свобода, вибори в ОТГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar