реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Електроенергетична Страта України

Шановні українці, сьогодні наша верховна ЗРАДА прийняла закон № 4493 «Про ринок електричної енергії». Цей закон написаний руками російських енергетичних олігархів. Це - ніщо інше, як домовина всій українській економіці.

В Україну не прийдуть не те, щоб іноземні інвестиції, а й не буде вітчизняних. Я думаю, що олігархи не поскупились, щоб протягти цей злочин через Верховну Раду. Депутати, Ви не думайте, що будете вічно сидіти в Раді - зовсім скоро Ви прийдете в реальний сектор економіки, або повернетесь в свій бізнес і будете їсти це ЛАЙНО разом з нами. Ви дуже дорого будете платити за Вашу зраду, навіть Ваші нащадки будуть Вас проклинати.

Шановні добродії, Ви тільки-но вдумайтесь, сьогодні нас змушують платити за приєднання до електричних мереж приватним енергетичним компаніям, які належать російським олігархам і таким чином українці будуть капіталізувати і розвивати «чужий» приватний бізнес, а в теперішні часи не просто «чужий», а бізнес країни, яка щодня вбиває наших земляків сьогодні, і 600 років п’є кров з української землі.

Можна легко порівняти. Ціна приєднання, наприклад, в Чехії коштує 10 євро за 1000 кіловат, а в свою чергу в «розвиненій» Україні - 400000 євро, і це при тому, що ми за СВОЇ КОШТИ повинні виготовити проект, прокласти кабельні лінії, побудувати трансформаторні підстанції, а потім ще й цим ВОРОГАМ треба платити за завищеними тарифами за електроенергію. Треба бути зовсім хворим аби щось будувати у цій країні.

У Верховній Раді сидять власники будівельних компаній і я не знаю про що Ви, БЕЗХРЕБЕТНІ, думали, коли голосували. Ваше житло, яке Ви будуєте сьогодні, є абсолютно недоступним для більшості громадян, а після Вашого голосування воно стане дорожчим на 30-35%, бо плату за приєднання ви змушені будете закласти у вартість квадратного метра.

Те саме відбудеться і з більшістю товарів, бо промисловість змушена буде покласти ціну за приєднання на одиниці виготовленої продукції. А більше того - українські товари будуть зовсім не конкурентні на зовнішніх ринках і це на тлі того, що ми через 5-10 років будемо мати 0% ввізного мита НА ВСІ ТОВАРИ з ЄС, ВСІ, ПАНОВЕ.

Європа дала нам 15 років на модернізацію економіки, а про яку модернізацію може йти мова, коли ціна просто за електро-дріт складає 80% вартості проекту чи бізнес ідеї? І виходить, що вийдемо ми на зовнішні ринки хіба що з простягнутою рукою.

Вас ніяк не можна назвати державниками, у Вас немає нічого святого. Ви, мабуть, хочете остаточно знищити малий та середній бізнес і залишити цю державу тільки для олігархів. Молодь у більшості своїй змушена буде виїхати за кордон, пенсіонери вимруть, як мамонти від ваших «реформ», а Ви продасте останнє, що залишилось в нашій державі це - ЗЕМЛЯ і після цього також поїдете геть з цієї країни на свої острови, які ви вже купили за вкрадені в українців надії.

Віктор ЛАЗАР, депутат Чернігівської обласної ради 3-х скликань,
Голова спільного представницького органу сторони роботодавців в Чернігівській області



Теги:Віктор Лазар, Верховна Рада, закон про електрику


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
Тільки об’єднаними зусиллями і в конституційний спосіб можна подалати цей тиск.
Вірю, що малий бізнес це усвідомить, адже числом його 99,9%.
avatar
2
Шо опять , снова Россия виновата?
avatar