реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Дружина Президента нагородила ніжинську художницю

23 серпня дружина Президента Марина Порошенко нагородила переможців конкурсу "Омріяна Україна очима дітей", серед яких є і десятирічна ніжинська художниця Павлюченко Мирослава. Про це повідомляє сайт мій Ніжин

Одна із 30 переможців конкурсу Мирослва Павлюченко малювати й ліпити дивовижні скульптури почала змалечку. Тому, ледь маленькій художниці виповнилося 4 роки, мама відвела її на навчання до школи мистецтв при НУКіМ ім. Марії Заньковецької. А в 6 років, переступивши поріг Ніжинської ЗОШ № 15, Мирослава стала ще й вихованкою досить відомого в місті та за його межами зразкового художнього колективу «Фітодизайн» при НБДЮ (керівник Петренко Л.Б.). Завдяки плідній співпраці педагогів, дитини та батьків, на дівчинку одна за одною «посипалися» перемоги у різнорівневих мистецьких конкурсах, включаючи й всеукраїнські та міжнародні.

Вважаємо не зайвим нагадати, що ніжинці мають змогу милуватися першими в Україні вернісажними будинками, розташованими по вул. Московській, завдяки перемозі Мирослави у Всеукраїнському конкурсі «МамоЯмалюю» («Втіль свою мрію»).

Опісля був іще ряд перемог, серед яких і диплом ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Віра. Надія. Любов». І ось нова знаменна відзнака! Її юна художниця здобула, керуючись мудрими порадами викладача-методиста школи мистецтв Ю.М. Петренко.

До речі, ще одна вихованка цього педагога – Миколаєнко Вероніка – ввійшла до складу 70 призерів конкурсу-фестивалю, а її робота, разом із сотнею інших робіт-переможців, буде демонструватися перед пошановувачами дитячої творчості України та країн Європи.

Серед старших юних ніжинських художників відзнаки отримали – переможниця конкурсу Пономаренко Вікторія та призер Конкурсу Івашин Дмитро.

Організатори планують показати виставку малюнків «Омріяна Україна» у Верховній Раді Україні, Уряді та Адміністрації Президента, в європейських країнах, в різних містах нашої країни. Адже дитячі малюнки здатні не лише надихнути і зарядити позитивом, але й нагадують про велику відповідальність дорослих перед майбутнім.



Теги:конкурси, дружина президента, юні художники, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar