реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Досить вулиць катів нашого народу!

Ми досі живемо та ходимо вулицями з іменами катів нашого народу. Дзержинський, Мурінсон, Клара Цеткін, Орджонікідзе, Петровський, Примаков -- вони всі, з кривавими чоловічками в очах за життя і з червоними бісиками -- в пам'яті , досі впливають на нас. А братія мовчить собі, Нехай, каже, може так і треба" (Тарас Шевченко).

Тому чернігівське товариство "Просвіта" імені Т.Шевченка запрошує 6 листопада обговорити тему найменувань чернігівських вулиць.

До розмови запрошені ініціатор створення руху "Збережи старий Чернігів", вчений секретар Національного архітектурно- історичного заповідника "Чернігів стародавній" Сергій Черняков, відомий громадський діяч Сергій Соломаха, депутати міської ради Костянтин Іванов та Вячеслав Лебідь.

Початок об 11 годині.

Адреса: Чернігів, вулиця, вибачте, Воровського, 10.



Теги:Просвіта, перейменування вулиць, Чернігів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Якщо ви там щось і ухвалите, то хто ж вас послухає? На вулиці Воровського так і залишитесь.
Поцікавтесь, чиї портрети висять в керівних кабінетах міліції та чекістів.
avatar
2
Про яке перейменування вулиць може йти мова, якщо в бюждеті грошей навіть на захищені статті немає?! Чи вам хочеться, щоб влада ще й на перейменуванні наварилась, розкрадених підприємств, що залишились від червоних, мало?
avatar
3
Перейменування не коштує нічого, а підприємства залишились не від червоних, а від мозолів наших батьків і дідів, яких нахабно обкрадали червоні для імперіалістичних воєн у Афганістані, Анголі тощо...
avatar