реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

До ветеранів прийшли медики від Атрошенка

У Чернігові розпочалася реалізація масштабного благодійного проекту щодо надання ветеранам медичної допомоги та матеріальної підтримки з нагоди 70 річниці Перемоги над нацизмом у Європі. Меморандум про реалізацію проекту укладено між Чернігівським благодійним фондом «Поліський оберіг» Владислава Атрошенка, місцевим військовим госпіталем, міською організацією ветеранів та телеканалом «Дитинець». Про це повідомив сайт Міністерства оборони.

У ці дні висококласні спеціалісти медичних бригад Чернігівського військового госпіталю відвідують ветеранів з метою обстеження стану їх здоров’я та надання медичної допомоги. Ветерани також отримують матеріальну допомогу та необхідні ліки. Загалом медичну і матеріальну допомогу отримають понад 500 ветеранів-чернігівців.

Благодійний фонд "Поліський оберіг" народного депутата Владислава Атрошенка розгортає гироку благодійницьку діяльність у Чернігові.



Теги:Владислав Атрошенко, Поліський оберіг, ветерани війни


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А від лікувальних закладів чи від себе лікарі не могли прийти? Атрощенко краще б не "благодійствував", а ефективніше працював депутатом, коли вже його обрали!
avatar