реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

До спорту - змалку!

Кілька днів тому гостинна Понорниця, що на Коропщині, радо зустрічала юних учасників змагань з міні-футболу на Кубок єдності. Приємним бонусом для футболістів та вболівальників стало вересневе тепло.

Десяток команд (а це близько сотні школярів) з'їхались з кількох сіл на запрошення відомого мецената, депутата обласної ради Володимира Селянського.
Упродовж двох днів школярі змагалися за те, щоб вийти до фіналу. Вийшли до нього шість команд: з Коропа, селища Понорниця та сіл Карильське, Деснянське, Верба, Черешеньки. Після напруженої боротьби довкола м'яча місця розподілилися таким чином: перше місте - у команди Коропа. Друге посіла школа-інтернат с.Черешеньки. Третій результат у спортсменів Карильського.

Володимир Селянський, ініціатор і організатор змагань розказав у коротенькому інтерв’ю про те, як виникла ця гарна ідея. Останнім часом після успішного проведення змагань з міні-футболу серед ветеранів спорту та молоді він неодноразово чув репліки, чому не проводяться такі змагання для школярів?

- Тоді й подумалось, чому б і не провести подібні змагання серед школярів району? - говорить Володимир Миколайович. - Проїхав по школах Коропщини – відчув дуже жвавий інтерес з боку школярів, тож і запросив до участі у змаганнях юних футболістів. Тим більше, що у Понорниці для цього є всі умови і навіть спеціальний майданчик зі штучним покриттям

До речі, запрошувати Володимир Селянський, який і сам є палким прихильником спорту, поїхав не з порожніми руками, а зі спортивним інвентарем у подарунок школам – щоб пожвавити спортивний інтерес.

За перше місце переможці отримали від народного депутата України Валерія Дубіля, який спеціально приїхав на ці змагання, Кубок єдності, дипломи та медалі. Дипломи та медалі за друге та третє місця командам-переможцям вручили депутати обласної ради Сергій Пащенко та Сергій Охонько. До речі, транспортні витрати та харчування юних спортсменів Володимир Селянський взяв на себе.

Інеса ФТОМОВА, журналіст

Фото з архіву Володимира Селянського



Теги:Футбол, Коропський район, Інеса Фтомова, Володимир Селянський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar