реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

До армійської еліти - за протекцією Владислава Атрошенка

У Чернігові, в рамках призовної кампанії «Весна-2015», відбулися урочисті проводи 43 юнаків до лав Збройних Сил та інших військових формувань України. Зокрема, 22 призовників направлено на строкову військову службу в елітну військову частину – окремий Полк Президента України. Ще 21 юнак – служитиме в підрозділах Національної Гвардії України, повідомляє РМЦ Міністерства оборони України (м. Чернігів).

Батьки, рідні, друзі, представники органів місцевого самоврядування, керівництво Чернігівського гарнізону та представники волонтерської організації «Жіноча Сотня» побажали призовникам гідно виконати свій конституційний обов’язок, успішно долати всі труднощі армійської служби і повернутися додому живими і здоровими. Про це розповів сайт Хвиля Десни

Бойовий дух юнакам піднімали артисти міського палацу культури та представники військово-спортивного клубу «СОТа». Зокрема, інструктори продемонстрували майбутнім захисникам справжній майстер-клас володіння різноманітними видами пневматичної зброї та навичками рукопашного бою.

По закінченні мітингу новобранці пройшли урочистим маршем.

Загалом, цієї весни Чернігівщина повинна направити до війська 700 призовників. З них – 423 юнаки проходитимуть строкову службу в Збройних Силах України, 231 – в Національній гвардії України та 46 – в підрозділах Державної спеціальної служби транспорту.

В урочистих проводах, без особливих акцентів та показової реклами, було помічено народного депутата України Владислава Атрошенка. Він скромно і непомітно для стороннього ока, по-батьківському проводжав молодих земляків до війська. Подейкують, що то саме він пролобіював службу земляків у елітній частині – окремому президентському полку. І це приємно, що саме чернігівським хлопцям довіряють те, що найважливіше, довіряють саме тим хлопцям, батьки і брати яких вже уславили себе у війні з російськими агресорами на українському Сході.



Теги:Владислав Атрошенко, мобілізація, полк Президента, жіноча сотня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar