реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Дякую. І — до побачення!

Через обставини, які бувають сильніші за нас самих, можливо, я піду з посади головного редактора газети «Сіверщина».

Тому хочу подякувати своєму маленькому героїчному колективу, який в умовах мізерних зарплат, техніки на межі фолу, інколи і з холодними зимовими батареями робив газету, за яку не соромно. Це відповідальний редактор Вікторія Гаврик, верстальник Тетяна Кузик, коректор Олена Махотко, надійний секретар редакції Наталія Мірошниченко, власний кореспондент Валерій Магула. А також дружній колектив «Білої хати», яку я створював багато років тому: Сергій Кордик, Наталія Пронько, Олександра Добрунова, Ірина Чайковська. Щире спасибі за розуміння, терпіння і самопожертву в ім’я патріотичної газети.

Також дякую друзям «Сіверщини», які допомагали їй, чим могли: Борису Домоцькому з Новгорода-Сіверського, Ярославу Майданському та Павлу Бондаренку із Семенівки, Андрію Навродському і Віктору Божку з Корюківки, Віктору Татарину та Олександру Дудку з Сядриного, Василю Амельченку та Миколі Адаменку з Сосниці, Василю Кирилюку зі Свердловки, Івану Просянику з Куреня, Олегу Калиняку з Рубанки, Борису Мазуру з Оленівки, Василю Леоненку з Березни, Андрію Жадченку та Олександру Верхуші з Городні, Михайлу Артюху з Іванівки, Ользі Правдивець і Феодосію Ричку з Куликівки, Миколі Шкурку, Миколі Науменку, о. Сергію Чечину, о.Олександру Морозову, Надії Онищенко, Михайлу Ломоносову з Ніжина, Ігорю Павлюченку, о. Віталію Юрочку з Прилук, Миколі Московці з Ічні, Михайлу Курдюку із Тростянця, Людмилі Максимець з Борзни, о. Андрію Мисаковцю з Нової Басані, Володимиру Опришку з Талалаївки і численному гурту друзів «Сіверщини» з Чернігова, перелік прізвищ яких зайняв би дуже багато місця. Окрема подяка — правлінню обласного товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка, оскільки саме «Просвіта» є засновником газети і саме підтримку моїх соратників я завжди відчуваю. Ви всі в моєму серці, повірте.

Життя прекрасне. Попри всі проблеми і незгоди. А сонце завжди пробивається крізь хмари, якими б вони не були важкими.

До зустрічей! Я вас поважаю і люблю. Україна — понад усе!

Ваш Василь ЧЕПУРНИЙ


Опубліковано в газеті "Сіверщина" за 12 вересня



Теги:Сіверщина, Василь Чепурний, Біла хата


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Тримайтесь, пане Василю!
Вороги дістали, але ж друзі не зрадили. 
Поясніть загалу, що відбувається.
avatar
2
Пане Василю, невже "зачистка" інформаційного простору  перед виборами Януковича?
avatar
3
Точно. Бо чому б дід Яковишин закривав ніжинський "Фобос" і газету "Чернігівщина"? Чому "Кернел-груп" закрило варвинське ТБ і закриває газету "Українська доля"? Чому був наїзд на прилуцьке ТБ?
avatar
4
дуже важко назвати "Білу хату" "патріотичною газетою" після того, як там під час виборчих перегонів піарився такий собі "ПР окопенко". чиновник діючої влади від антиукраїнскої партії.
та й "сіверщина" останнім часом друкує незрозумілі замітки про очільника обласної адміністрації, який дивним чином утримався після поразки помаранчевої влади. і це при тому, що регіон пасе задніх за всіма показниками. отже, потрібно критикувати хоменка, аналізувати причини занепаду. але цього на шпальтах нема. замість цього передрук з інтернету, внутрішні розборки з жогалками. навіщо то нам, читачам?
тож криза, як мовиться, "налицо".
а ще незрозуміло, чому у працівників "мізерні зарплати"? мабуть, тому, що в когось вони "немізерні"?
бо тираж і наявність реклами аж ніяк не свідчать про "жебракування" в плані фінансів.
avatar