реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Депутата від партії Ляшка можуть позбавити громадянства. За зраду

Розпочалася процедура позбавлення громадянства України народного депутата від Радикальної партії Ляшка Андрія Артеменка.

Як стало відомо ІНФОРМАТОРу з власного джерела у Міністерстві внутрішніх справ, відповідне звернення Генеральна прокуратура України направила Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Міністр внутрішніх справ, у свою чергу, направив звернення у Державну міграційну службу.

Прокуратура Автономної республіки Крим підозрює парламентаря у державній зраді: Андрій Артеменко визнав наявність у себе паспорта громадянина Канади, що суперечить Конституції України, яка не передбачає інститут подвійного громадянства.

Після втрати громадянства Андрій Артеменко автоматично втратить і мандат народного депутата.

Його місце отримає наступний кандидат у списку Радикальної партії Олега Ляшка – переселенка з Донецька, волонтер Валерія Заружко, фото з якою нещодавно опублікував на своїй сторінці у Facebook заступник лідера фракції Андрій Лозовий.

Нагадаємо, нещодавно у Міжнародному центрі перспективних досліджень у Києві проходив обшук у “справі Артеменка”.

На початку 2017 року народний депутат Андрій Артеменко передав адміністрації президента США Дональда Трампа власний план деескалації конфлікту на Донбасі, який передбачає передачу Криму в оренду Росії. Тоді лідер Радикальної партії, за квотою якої Артеменко пройшов до парламенту, Олег Ляшко заявив, що партія не поділяє “мирного плану” Артеменка.

Але за які заслуги цей Артеменко потрапив у список партії Ляшка - сам Ляшко не пояснює. Бо, можливо, тоді треба пояснювати джерела пови мілйьонів у самого Ляшка...



Теги:Радикальна партія Ляшка. Артеменко, зрада, подвійне громадянство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar