реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Чорні археологи" викопали 8 снарядів

30 липня фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області знищили 8 артилерійських снарядів калібром 76 мм часів війни.

Вибухонебезпечні предмети 29 липня о 15:45 у лісовому масиві поблизу с. Андріївка Чернігівського району виявили так звані "чорні археологи". Правоохоронці до прибуття піротехніків охороняли небезпечне місце. Рятувальники спецавтомобілем транспортували боєприпаси у визначене безпечне місце та о 12:15 знищили шляхом направленого підриву.

З цим рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій нагадують: в разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками, не пересувайте та одразу припиніть будь-які роботи поблизу них. Про небезпечну знахідку негайно повідомте міліцію і пожежно-рятувальну службу по телефонам 101 та 102. За допомогою палиць, мотузки чи яскравої тканини огородіть місце знахідки. Не допускайте до нього людей, а тим більше дітей. Відведіть їх на відстань не менше 100 м. Дочекайтеся приїзду спеціальних служб, щоб точно вказати місце та обставини виявлення небезпечного предмета.

Управління ДСНС у Чернігівській області



Теги:ДСНС в Чернігівській області, артилерійські снаряди, рятувальники, чорні археологи, Андріївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar