реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Чорна дірка Москви засмокче нас без реформ" - Юрій Луценко

В обласному музично- драматичному театрі імені Т.Шевченка минулої суботи партійному активу Блоку Петра Порошенка було представлено кандидатів у народні депутати по округах Чернігівщини. Представити їх прибув Юрій Луценко, бо "на Козелеччині і Ічнянщині багато могил моїх родичів, та й до Мени недалеко"... Жарт- натяк на колонію, де він сидів за режиму Януковича, зал оцінив.

Юрій Луценко, як завжди, сипав дотепами і образно оцінював нашу політику і навіть нашу війну: "На щастя, російські генерали більші дебіли, ніж наші генерали. А гопники з автоматами воювати не вміють". Мирний план Президента Порошенка Юрій Луценко оцінив просто і вичерпно: "За два дні прямого російського вторгнення ми втратили тисячу наших бійців. Хтось хоче воювати з професійною армією, озброєною сучасною технікою? Вперед - на фронт! Мій син на війні отримав автомат 1963 року випуску - на рік старший за мене. З такою зброєю багато навоюєш? План Президента Порошенка передбачає зупинку Путіна. А стіна, якою відокремлено гопників, упаде. Але впаде, не залита кров'ю наших хлопців".

Голова партії "Блок Петра Порошенка" переконаний, що Путіну в Києві допомагають п'ята колона і "наші ідіоти у політиці". Особливо ті, що представляють "політичне мєлкочлєнство".

Юрій Луценко переконаний, що всі п'ять кандидатів, яких представляє Блок Порошенка на Чернігівщині, є бійцями для проведення реформ, адже досі Верховна Рада була недієздатна в сенсі реформ. Без них же "чорна діра Москви нас засмокче". Тому то Порошенко і оголосив про план з 60 реформ.

На Чернігівщині Блок Петра Порошенка представляють: по 205 округу - Валерій Куліч, по 206 - Владислав Атрошенко, по 207 - Анатолій Євлахов, по 209 - Олександр Харченко і по 210 - Олег Дмитренко.

Кандидати виступили з коротким самопредставленням.

Владислав Атрошенко: "Часто буваючи в селах Ріпкинського та Чернігівського районів, я бачу, що в багатьох із них кількість виборців дорівнює кількості жителів. Тобто нема дітей. і дивлячись в очі тим стареньким бабусям, яких я можу на наступні йзустрічі уже й не побачити, намагаюся зробити хоч щось, щоб полегшити їх нелегке життя".

Валерій Куліч: "Я привик займатися ділом і, хоча ніколи не був у жодній партії, тепер вступив у Блок Петра Порошенка, щоб підтримати його реформи і допомогти Президенту витягти країну з війни і безладу".

Анатолій Євлахов: "За три роки Корюківська фабрика, де я працюю, створила триста робочих місць, а всього у нас працюють 1200 людей, що мають середню зарплату 7 тисяч гривень. Йду у Верховну Раду, щоб змінити систему і щоб весь наш край жив не бідніше за корюківчан".

Олександр Харченко: "Тільки Порошенко два роки тому зібрав випускників західних вузів і сказав, що вони потрібні Україні. Інші ж роз'їхалися в чужі країни, або пішли в бізнес, але не в державні структури. Гетьман у час війни і в мирний час - це різні гетьмани. Зараз іде війна і ми мусимо об'єднатися навколо Президента, щоб перемогти".

Олег Дмитренко: "Наші діти зробили Революцію Гідності, а ми, маючи досвід господарського керівництва, повинні подолати оце лихоліття в економіці і зупинити війну".



Теги:Владислав Атрошенко, Юрій Луценко, Валерій Куліч, Блок Птера Порошенка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar