реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чому Деснянський суд треба люструвати, або Гребенюк невинен

Сьогодні суддя Деснянського суду Чернігова Юрій Кулініч зачитав вирок щодо розгону євромайдану у Чернігові. За всіма пунктами звинувачень він визнав головного організатора розгону - заступника начальника обласного УМВС Едуарда Гребенюка не винним. Винними є євромайданівці, бо - хулігани.

Як сказав потерпілий Станіслав Тавлуй, результат все ж є: " Усім громадянам Чернігова, які більш менш цікавляться суспільно-політичним життям, ще раз показано - НІЧОГО не змінилося. Судову систему (суддів) Деснянського районного суду треба змінювати. Судді повинні слугувати інтересам людей, які проживають на цій території (практично пів міста), а не в інтересах "нової" влади. Цим вироком відкривається цікавий незвіданий шлях - через Апеляційний суд м. Чернігова, який залишить дане рішення без змін, до Європейського суду".

На фото, яких не помітив Деснянський суд: Едуард Гребенюк керує розгоном євромайдану, Світлана Жимолостнова впала на сцені під час її руйнування міліціонерами; міліція грузить майно євромадйанівців, яке зникло в невідомому напрямку

Фото Василя ЧЕПУРНОГО






Теги:Тавлуй, РОЗГІН, Деснянський суд, євромайдан


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Скільки ще суддя Кулініч буде насміхатися над законом та над чернігівцями? То хабарницю Зеленчюк, яка відома всьому Чернігову за таксу 100 баксів, виправдовує від хабарництва. То євромайданівців, які мали повне право на мирний мітінг робить винними в діях злочинної міліції. Скільки ще потрібно беззаконня від цього судді, щоб його звільнити? Чи влада хоче дочекатись радикальних дій від громади? То вони будуть...
avatar
2
Буде Європейський суд з прав людини.
Якщо прокуратура не спроможна або не бажає захистити права потерпілих у цих судах...
Звісно, будуть затягувати розгляд справ і апеляцій...Адже в цьому суді розглядають ще дві кримінальні справи прити судового виконавця Рокача і колишнього головного юриста міськвиконкому Вовка (зараз високопосадовця КП"Чернігівводоканал" і депутата міськради віл Опоблока"), а по судді Зайцю в прокуратурі кажуть йде йде слідство.
Прикладемо усі зусилля щоб цього не сталося цього.
avatar
3
Про фото.
1. Как по фото можно понять, что он "КЕРУЄ"?
2.На фото никто сцену не РУЙНУЄ. Почему Жимолостнова валяется на полу? Все милиционеры стоят к ней спиной! Т.е. она сама почему-то упала. Зачем ей это надо было не совсем понятно. Актриса....
3.На фото четко видно, что милиция не грузит абсолютно ничего. Милиционеры просто стоят. Как по фото можно определить в каком НАПРЯМКУ ЗНИКЛО МАЙНО?
Господин Соломаха, как Вы взрослый, достаточно умный человек умудрились написать такую откровенную ЕРЕСЬ???? И зачем Вам это нужно?
Вы что считаете людей полными идиотами?
Судя по этой статье суд нужно менять лишь по причине того, что Вас не удовлетворил приговор. А если бы решение было в Вашу пользу, то наверное все было бы иначе.
avatar
4
Панове, проблема не стільки у виправдальному рішенні суду стосовно якогось ментовського кар"єриста і пристосуванця Гребенюка, а у цинічній і
упередженій оцінці усіх фактів і доказів суддею.
Саме завдяки цьому Гребенюк, який безпосередньо був лише виконавцем розгону
чернігівськогог євромайдану 25 листопада 2013 року, промовчав про
справжніх замовників, а скористався, як останній боягуз, послугами
одіозного судді, брехливих свідків і безпринципних адвокатів.
Дуже прикро і небезпечно коли суддя біле називає чорним і навпаки - чорне - білим.
І це стосується кожного громадянина України.
avatar