реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чиє замовлення виконують Антошин і Глаба, воюючи зі Звєрєвим?

Голосні, як порожні бочки, Глаба з Антошиним розпочали кампанію по дискредитації голови обласної ради Зверєва, очевидно, виконуючи чиєсь завдання.

Знаменно, що вони не пішли в обласну адміністрацію, хоча саме вона має всі важелі впливу на більшість проблемних питань області. Пішли в обласну раду, хоча чисто формально - і в раді, і в адміністрації головами є вихідці з "Батьківщини" (Журман та Зверєв). Але всім зрозуміло - якщо Журман завжди йшов у фарватері політики керівництва обласної організації "Батьківщини", то Зверєв завжди відзначався самостійною позицією, не дуже зважаючи на Валерія Дубіля.

Мета зрозуміла - напередодні виборів хтось дуже хоче поставити свою людину на чолі облради, та і зараз, враховуючи відсутність глави обласної державної адміністрації, це досить впливова посада, через яку можна вирішувати багато питань.

Хто стоїть за цією провокацією та атакою на Зверєва? Відповідь на це питання дав сам голова обласної ради. В п'ятницю він написав заяву про вихід із партії "Батьківщина", обласну організацію якої очолює екс-нардеп Валерій Дубіль. Одна із причин, яку вказує колишній заступник голови обласної ради Зверєва, а нині - народний депутат Олександр Кодола - "Всі знають, що відбувалося в обласному осередку партії останній рік, в тому числі і політичні замовлення, як проти опонентів так і проти своїх же однопартійців".

Таким чином, Зверєв чітко говорить всім, кого він бачить замовником акцій та "зелених чоловічків" у обласній раді.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Микола Зверєв, Олександр Кодола, Валерій Дубіль, Сергій Журман, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar