реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чи замінить Ігор Андрійченко Мустафу- Масі Найєма?

Партія "Демальянс" відмовилася від керування нею народними депутатами Лещенком, Найємом та Заліщук. Співголовами партії стали Василь Гацько та Вікторія Пташник

Партія «ДемАльянс» на суботньому з’їзді переобрала своє керівництво замість нардепів Світлани Заліщук, Сергія Лещенка та Мустафи Найєма, повідомлено на сторінці політсили у Facebook.

Співголовами «ДемАльянсу» обрали Василя Гацька та Вікторію Пташник, а до правління партії увійшли Артем Романюков, Максим Черкасенко, Владислав Оленченко, Євгенія Матейчук та Ігор Андрійченко.

Нагадаємо, 14 листопада Заліщук і Найєма, а також Наталію Новак виключили з міжнародних делегацій. Формальним приводом для цього стало членство депутатів в інших партіях.

Сергій Лещенко оскандалився купівлею дорогої квартири та своєю подругою, яка називає українців тупими за введення квот на українську музику. Заліщук - підтримкою мужоложців та лесбіянок. Неоднозначною є репутація і в Мустафи- Масі Найєма.

Вікторія Пташник, яка стала співголовою партії, родом з Києва, перше робоче місце - банк "Діамант".Була партнером в адвокатській конторі "Спенсер і Кауфманн". Народний депутат України, що була виключена з фракції "Самопомочі".



Теги:Демальянс, Вікторія Пташник, Ігор Андрійченко, Сергій Лещенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar