реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чернігівськими будинками управлятиме латвійська компанія

Міська влада Чернігова спонукає мешканців багатоквартирних будинків брати на себе управління ними шляхом створення відповідних об’єднань власників. Але багато власників квартир у будинках, що давно потребують ремонту, не поспішають цього робити. Тому виконком міської ради вирішив передати управління 95 будинками латвійській фірмі - ТОВ «Майас Сілтумс».

Ці будинки розташовані в мікрорайонах Шерстянка та Стара Подусівка, звісно, не центральних і не тих, які відзначаються достатком. До 1 липня чернігівці, які проживають у багатоквартирних будинках цих районів, повинні були визначитися з формою управління своєї багатоповерхівки, оскільки комунальних ЖЕКів фактично більше вже не буде.

Щодо тих будинків, де цього не було зроблено вчасно, в міськраді провели конкурс і затвердили управителем латвійську компанію. Опоненти, проте, зазначають, що прибалтійська фірма не надала інформації щодо своєї матеріально- технічної бази, а статутний капітал її становить 30 тисяч гривень. Проте, уже з 1 грудня майже в сотні чернігівських будинків буде новий управитель.Голос України



Теги:ОСББ, Чернігівська міська рада, Шерстянка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar