реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Чернігівські депутати відмовилися приймати сміття зі Львова

Постійна комісія обласної ради за агропромислових питань, у якій головує Віктор Кияновський, розглянула питання про звернення Львівського міського голови Андрія Садового до голови Чернігівської обласної ради Ігоря Вдовенка щодо надання допомоги у захороненні частини твердих побутових відходів із м. Львова на території Чернігівської області.

Голова постійної комісії Віктор Кияновський нагадав присутнім, що в травні минулого року на Львівському міському полігоні ТПВ у с.Великі Грибовичі відбулася трагедія, внаслідок якої загинули люди. За рішенням суду захоронення на полігоні припинені. Інформація стосовно переміщення сміття зі Львова по території України щодня пересічні громадяни отримують із засобів масової інформації.

За словами головуючого, вирішенням проблеми видалення ТПВ зі Львова займалися різні владні інституції, зокрема, на початку 2017 року Львів з робочою поїздкою відвідав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який пообіцяв вирішити питання з відведенням земельної ділянки для розміщення полігону ТПВ в одному із районів Львівської області.

Таким чином, через відсутність можливостей у наявних в області полігонів твердих побутових відходів депутати відмовили у прийнятті сміття зі Львова. По це повідомив сайт Чернігівської обласної ради.



Теги:сміття, Чернігівська обласна рада, львів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar