реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Чернігівська єпархія Московського патріархату зізналася: в спробі захоплення Жуклянського храму брав участь громадянин Росії!

На офіційному сайті Чернігівської єпархії УПЦ МП з"явилися цікаві матеріали. Зокрема, розповідаючи про невдалу спробу захопити в селі Жукля Покровську церкву, громада якої перейшла до Київського патріархату, сайт говорить: "Профиларетовские сайты «Сіверщина» и «Високий Вал» даже указывают фотографии этих людей, а в официальном Заявлении «УПЦ КП» этих людей называют «казачкі і екстремісти».
А як же назвати тих, хто блокує селянам вхід до їхньої церкви, називає селян фашистами, пропонує за спирт уступити церкву, зрештою, пускає сльозогінний газ? Це ще й ніжно їх було названо...

Цитуємо далі:"Филаретовцами делалось замечание на то, что на футболке одного из них была надпись «ЗА Веру, Царя и Отечество». Заявляем, что Максимец Алексий является гражданином Российской Федерации, который на отлично учится в Черниговском духовном училище и является ведущим басом хора. После того как с него представители фашистско националистических организаций был сорван и потоптан подрясник стала видна и надпись которая соответстввовала гражданину Российской Федерации".

Таким чином, офіційний сайт Чернігівської єпархії УПЦ МП зізнався: для "розборок" з непокірними православними вони залучають громадянина іншої держави! Що називається, приїхали!
До речі, "зривання" підрясника є такою ж брехнею, як і вигадки о.Захарії Керстюка про побиття їх священиків. Якщо священики брешуть, то чи мають вони право і далі називатися священиками?!
Сайт Чернігівської єпархії УПЦ МП діє з благословення правлячого архієрея, архієпископа Чернігівського і Ніжинського Амвросія. Всі дії у церкві відбуваються виключно з благословення правлячого владики.

"Сіверщина"






Коментарі (0)
avatar