реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівці без тепла не залишаться

У цьому запевнив міський голова Владислав Атрошенко. На нараді керівників установ та організацій міста він повідомив, що Чернігівська ТЕЦ перейшла з вугілля на газ, споживаючи незначну кількість донецького антрациту.

Сьогодні один котел ТЕЦ працює повністю на газу, а інші на змішаному паливі (це вугілля і газ). Але обсяги виробленої електричної та теплової енергії не змінилися, і в цьому режимі підприємство готове забезпечувати їх і надалі відповідно до потреб споживачів. Наявних запасів вугілля підприємству вистачить на місяць, і на сьогоднішній день його постачання маленькими партіями продовжується.

Директор ПАТ «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко на нараді та в своєму подальшому коментарі журналістам повідомив, що на сьогодні підприємство працює штатно. Якщо виникне надзвичайна ситуація, то в реверсному режимі передати тепло від ОТКЕ в частину тих мереж, які обслуговують споживачів ТЕЦ, технічно можливо. Але, на його думку, такої необхідності виникнути не повинно.

Розроблені графіки роботи в зміненому режимі на випадок запровадження граничних рівнів остачання електроенергії. Населення змін не відчує – запевнили на нараді в міській раді.
«Великих ризиків для міста від запровадження надзвичайного стану в енергетиці країни нема», - підсумував міський голова Владислав Атрошенко."Голос України"



Теги:Владислав Атрошенко, енергетична блокада, Чернігівська ТЕЦ, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar