реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів зустрів 41-й батальйон

Сьогодні в Чернігові урочисто зустріли воїнів 41-го батальйону територіальної оборони, які прибули із зони проведення АТО. Упродовж чотирьох місяців військовослужбовці цього підрозділу виконували бойові завдання на сході України. Понад два місяці перебували в бойовому контакті з незаконними збройними формуваннями в одній із найгарячіших точок АТО — поблизу населеного пункту Дебальцеве, що на Донеччині.

На залізничну станцію «Чернігів-Північний» особовий склад батальйону прибув зі штатною зброєю та технікою.

Бійців урочисто зустріли сотні чернігівців. Мешканці обласного центру, рідні та близькі бійців скандували гасла «Героям нашим слава!», «Дякуємо за відвагу!», «Ви — бійці славетної землі!», «Вами пишається Україна!» Крім цього, за народним звичаєм та на знак пошани до українських захисників, дівчата у народному вбранні вручили їм хліб і сіль.

На милицях прийшов зустрічати своїх побратимів і командир 41-го батальйону підполковник Олексій Дроздов, котрий лікується нині після поранення.

Начальник Чернігівського гарнізону-обласний військовий комісар полковник Костянтин Нікулін зазначив, що особовий склад батальйону успішно виконав поставлені завдання. За його словами, цей підрозділ відновлюватиме свою боєздатність, особовий склад матиме можливість відпочити у відпустках та далі продовжить військову службу.

Під час виконання бойових завдань підрозділ втратив чотирьох воїнів-героїв, які віддали свої життя, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність України. Пам’ять про їхні героїчні та мужні вчинки в зоні бойових дій вічно житиме в серцях жителів Сіверського краю.

Після урочистого прийому військовослужбовці батальйону розвантажили військову техніку та здійснили марш до місця постійної дислокації у визначений район.

Вадим МИСНИКХвиля Десни






Теги:АТО, російсько- українська війна, Чернігів, 41 батальйон


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Героям Слава!
avatar