реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Чернігів проти рашизму! Вийди і скажи!

Чернігівців закликають вийти на Красну площу 27 липня о 18.00, де відбуватиметься мітинг «Чернігів проти рашизму!».

«Закликаємо Вас не бути байдужими і проявити свою громадянську позицію щодо подій, що відбуваються в державі»,- зазначають організатори зі штабу національного спротиву.

Також на мітингу буде проводитись збір коштів на потреби чернігівських батальйонів, що воюють зараз на Сході. Тому всі, хто хоче допомогти українській армії, будуть мати таку нагоду.



Теги:рашизм, штаб спротиву, російсько- українська війна, Чернігів


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
Змініть, будь-ласка, час початку мітингу. Минулої неділі через мітинг відмінили традиційний, багаторічний, ставший вже чернігівським трендом, концерт оркестру "Меридіан".
Прийшовші на концерт тисячі чернігівців, в осному поважного віку, висловилися надто негативно в адрес організаторів мітингу. 
Змініть час початку мітингу, інакше  результат його буде ще негативнішим, ніж минулої неділі. Не влаштовуйте штучно та навмисно конфлікт інтересів, не зривайте концерти оркестру "Меридіан".  Цим Ви викликаєте негативні емоції на свою адресу значної кількості людей.
avatar
2
Андоре, пишить вже прямо: " І вапще нє мешайте веселиться і атдихать культурна нам савєтскім, дєтям і внукам НКВДістав, КГБістав і сексотав."
Вибачте, за відвертість.
avatar
3
Пане Сергію!
Я - син колгоспників, а не гебістів, і дитина війни. І війну з німцями бачив ще жорстокішу, ніж на Донбасі. А Ви, я впевнений, і на Донбасі не були.
А гебістів знав не з чуток, як Ви. Я 33 роки "клепав" на Уралі ядерну зброю для великої держави і всі ці роки був під таким жорстоким контролем КДБ, який Вам і не снився. 

Для України я "наклепав" третій у світі за могутністю  ядерний потенціал - єдину у цьому світі гарантію безпеки та незалежності. Але ж за участю рухівців його бездарно здали Росії і тепер локті кусаєте. А що ви, рухівці, принесли Україні, окрім розрухи, деградації всіх сфер життя, зубожіння народу і зневаги всього світу? 

А виборам до ВРУ бути, вчора Атрошенко свою кампанію розпочав. Розпочав з розмахом, доброзичливо і гостинно до людей, пригостивши тисячі потенційних виборців солодощами на Алеї Героїв. Зверніть увагу на прогрес - пригостив солодощами, а не гречкою. 
І зробив це свято для людей перед концертом "Меридіану", не полишивши їх музики після солодощів.
А що зробите сьогоні ви - зірвете концерт "Меридіану", викличете цим неприязнь до себе тисяч потенційних виборців,  а потім будете нагнітати в наші душі напругу, злобу, тривогу та ненависть. 
Після розмови з Атрошенко я зрозумів, що головною тезою його кампанії буде мир і спокій для України, геополітичний нейтралітет нашої держави - не рипатись ні туди і ні сюди, жити свїм умом і не піддаватись впливу ні Сходу, ні Заходу. Якщо він це озвучить, то я вперше за 10 років піду на вибори і за нього проголосую.
avatar
4
Клепали, пане Іване, ви воєнщину не для України, а для Росії. До речі, вам пенсію Україна платить? А ядерну зброю віддав Кравчук - еге, великий рухівець? А економікою керував ще один ваш колега по воєнщині - парторг Кучма, теж, за вашою логікою великий рухівець! так що у своїх колег питайте про зубожіння" А ви  33 роки ви клепали ту систему світового зла, яку ми, рухівці, розвалили і чим горді перед поколіннями!
avatar
5
Тези передвиборчої агітації Атрошенка, переказані  товаришем Андором, цілком і повністю співпадають з тезами виступів регіонала-миротворця Шуфріча на шоу Шустера.
Яка синхронність, підкріплена цинічним і відвертим підкупом виборців.
А ідея тотальної "геополітичної" нейтальності України явно виплекана у кабітетах ФСБ і ГРУ, щоб її розносили савєтскіє велікодержавники на зразок  Андера по умах українців.
avatar
6
Я повернувся в Україну 93 року, коли вона ще мала "наклепану" мною ядерну зброю , кучмівські ракетоносії, "білі лебеді" та інші найвагоміші аргументи для незалежності, територіальної цілісності і поваги моєї батьківщини у всьому світі.  Британці, французи та німці, наші сьогоднішні лицемірні "захисники" від Росії, таких аргументів не мали. І в сташному сні я не міг побачити,  що такі як ви "патріоти" доведуть могутню, багату Україну до того, що  вона не зможе заправити соляркою БТРи, не зможе платити зарплату військовим, міліції, вчителям та лікарям і третьою хвилею мобілізації призиватиме на війну дідусів 60-ти та 65-річнрго віку. 
Практично всі ЗРК, що сьогодні воюють з обох сторін, в т.ч. і "Буки", створив теж випускник КПІ, уродженець Києва Люльєв, двічі Герой праці СССР, лауреат Сталінських та Ленінських премій, занесений вже незалежною АНУ до сонму "Видатні конструктори України". Люльєв теж працював на Уралі на заводі ім. Калініна там і помер кілька років тому, в незалежну Україну не повернувся. 
В кінці 40-вих Люльєв створив ніким у світі неперевершені зенітні "стратосферні" гармати калібром 100 і 130 мм, що викидали 30 кг вибухівки на висоту 19 і 30 км.  За них він отримав першу Зірку Героя праці і Сталінську премію першої ступені. !957 року мені, тодішньому студенту КПІ, довелося в лагерях на азовському морі під Бердянськом стріляти з гармати Люльєва калібром 100мм.
Українські "патріоти" порізали гармати Люльєва на металолом і працівники музею КПІ, а фактично це музей АНУ, тепер просять у Росії ці гармати в якості експонатів музею.
Отакі ми, випускники КПІ. А що ви, гуманітарії зробили путнього для України?
avatar
7
Товаришу Андоре, треба тільки чесно добавити, що за штурвалами, біля пультів цих ракет і озброєнь знаходилися не українці-патріоти, а  савєтскіє військовослужбовці, ретельно просіяні КГБ на лояльність до Московії.
avatar