реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів: барикада під ОДА. Чергує генерал- майор міліції

Чернігівці на 17:30 частково облаштували територію протесту біля обласної адміністрації після досягнення перемир’я та того, що правоохоронці відпустили 6-ох раніше затриманих , які штурмували і виламали двері у департаменті економіки державної адміністрації.

Народні депутати Валерій Дубіль та Сергій Аверченко взяли участь у вечірньому засіданні обласного штабу національного спротиву, де намічено подальший план дій.

Зокрема, ухвалено на цю ніч постійне чергування членів обласної ради ГО "Майдан" з огляду на збір "тітушок" в районі ресторану "Сенатор". Штаб очікує провокацій від міліції, яка спочатку підішле "тітушок" - вихованців клубу кікбоксінгу депутата міськради- регіонала Андрія Кужельного, а потім матиме підстави для розгону чернігівського Майдану.

"Першу ніч я чергуватиму особисто!" - запевнив генерал- майор запасу, колишній начальник УМВС, член ради ВО "Майдан" Іван Катеринчук.

Тим часом за фактом замаху на захоплення приміщення Чернігівської ОДА слідчим відділом УМВС України у Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 341 КК України - захоплення державних або громадських будівель чи споруд та розпочато досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою Чернігівської області.

Обласний штаб національного спротиву запрошує чернігівців - патріотів України долучатися до постійного (особливо вночі) чергування під стінами обласної державної адміністрації до виконання вимог народного віче.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву



Теги:Майдан, штаб спротиву, барикада, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar