реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чергова купівля голосів Рибаковим

Радник Президента Микола Томенко під час зустрічі з мешканцями міста Корюківка Чернігівської області, відповідаючи на запитання щодо реакції на випадки незаконної агітації та підкупу з боку одіозного депутата І. Рибакова, який знову балотується до Верховної Ради від Чернігівщини, сказав, що така діяльність цього кандидата у депутати повинна бути адекватно оцінена Центральною виборчою комісією.

Микола Томенко повідомив, що обласний штаб «Блоку Петра Порошенка» звернувся з відповідними скаргами до міліції, суду та ЦВК щодо фактів незаконного ведення передвиборчої агітації. Для прикладу він навів розміщення біг-бордів із зображенням бюлетеня, де вказано лише прізвище І. Рибакова і зафіксовано, що бюлетень, в якому не буде за нього проголосовано, вважатиметься недійсним.

«Незаконна агітація з використання символіки України і ЦВК на користь цього кандидата, а також приклади фінансового підкупу виборців обов’язково мають отримати адекватну оцінку і реакцію Центральної виборчої комісії», – зазначив М. Томенко.

Водночас, за його словами, «Блок Петра Порошенка» робить все, щоб не допустити цього кандидата до Верховної Ради. Так, на сьогодні в окрузі № 207 за результатами переговорів троє кандидатів у депутати від демократичних партій знялися на користь кандидата від «Блоку Петра Порошенка» Анатолія Євлахова.

«Отже, з одного боку, єдність демократичних сил та з іншого – жорстка реакція ЦВК на порушення виборчого законодавства повинні не допустити, щоб «головна тушка» українського парламентаризму знову не потрапила до парламенту», – підсумував М. Томенко.персональний сайт Миколи Томенка



Теги:Микола Томенко, ЦВК, Ігор Рибаков, Корюківка, підкуп виборців, округ 207


Читайте також



Коментарі (0)
avatar