реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Чемпіонат області з шахів серед учасників бойових дій

10 грудня 2016 року в КДЮСШ №1 за адресою: м. Чернігів, вул.Захисників України (Одинцова), 3-б об 11-00 год. буде проведений чемпіонат Чернігівської області з активних шахів серед учасників бойових дій.

До участі у змаганні допускаються всі бажаючі учасники бойових дій. Змагання проводяться у відповідності з шаховим кодексом ФІДЕ, затвердженим 2011 р. Контроль часу – 15 хв. +5 секунд кожному учаснику починаючи з першого ходу. Кількість турів - 7 турів за швейцарською системою.

Загальне керівництво проведенням змагання здійснює Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації. Безпосереднє проведення покладається на головну суддівську колегію, затверджену Федерацією шахів Чернігівської області.

Передбачено вісім грошових призів для учасників змагань від 400 грн. до 1500 грн., які можуть стати гарними подарунками для атовців до нового року.

Переможці визначаються за найбільшою кількістю очок, набраних в усіх партіях. В разі рівної кількості очок в двох або більше учасників: по коефіцієнту Бухгольця, по прогресивному коефіцієнту, по найбільшому числу перемог. Шахістам мати при собі посвідчення учасника бойових дій.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами:
- (0462)60-50-68 – Північний міжрегіональний сектор Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, головний спеціаліст Черешко Альберт Іванович;
- (093) 772-87-11, (050) 445-20-58 – головний суддя змагань Куценко Юрій Дмитрович.



Теги:АТО, учасники бойових дій, Чемпіонат області, шахи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar