реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Був собі хлопчик Олексій, або рейдерство по-регіоналівськи

Був колись такий симпатичний хлопчик Олексій. Щуплявенький студентик в окулярах, за якими ховалися чесні очі. Щось він навіть для "Просвіти" пробував зробити. Принаймні, всі його друзі, що згодом поставали кумами, бо хлопці виросли і поодружувались з природніми демографічними наслідками, залишилися в патріотичному середовищі.

А наш чесний Олексійко чомусь опинився у ...регіоналів. Коли його питали про таку метаморфозу, він скромно виправдовувався: "Я регіоналам розказую про Голодомор...".

Але ми не про це. Народний депутат Владислав Атрошенко розкрив схему дерибану землі, що заготовлена на сесію міської ради.

Кілька гектарів хоче вхопити ТОВ "ПМК- 59", яке підмінює собою поняття державного підприємства "ПМК - 59".

В проекті рішення йде мова про зміну цільового призначення землі з промислового – під зону «індивідуальної садибної забудови» (фактично під котеджі).

Цікаво, що офіційно за ТОВ «ПМК-59» стоять відомі в Чернігові люди – головний регіонал Чернігівщини Анатолій Мирошниченко та обраний свого часу за списками БЮТу до Київської ради, а нині очільник найприбутковішого комунального підприємства Чернігівської облради Сергій Варнавський. Всі вони, як відомо, вихідці з міста Прилук, пов’язані з так званою бізнес – групою «Європа».

Також серед засновників підприємства ТОВ «ПМК-59» значиться ще один прилучанин – депутат прилуцької райради Володимир Тінюков. Саме цей персонаж може вважатися офіційним містком до ще одного політичного героя з Прилук, що укорінився на Чернігівщині – народного депутата Валерія Дубіля. Тінюков - був обраний депутатом прилуцької райради саме від партії «Батьківщина» , також саме він був одним з керівників виборчого штабу Юлії Тимошенко під час президентських виборів. А виборчий штаб Тимошенко,як відомо, на Чернігівщині очолював Валерій Дубіль. А Дубіль також у числі засновників тої дикої "Європи".

Саме прилучани Тінюков, Мирошниченко та Варнавський є засновниками ТОВ «ПМК-59».

Так ось директором того прикидошного ПМК- 59 є такий собі Олексій Дем'яненко. Атрошенко його представив: "Цей молодий чоловік був помічником у нардепа від Партії регіонів Маньковського, прес- секретарем у Партії регіонів і зараз працює у головного регіонала області Анатолія Мірошниченка, що досі чомусь очолює облспоживспілку".

...А до чого хлопчик Олексійко, що наївно розказував про Голодомор нащадкам тих, хто його організував? Та ні до чого - того наївного хлопчика уже давно нема і мова зовсім не про нього....

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, дерибан землі, пр, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar