реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Борзенського бандита судять!

Нарешті, почалося!

Багато хто не вірив, що Борзнянського різуна засудять. Казали, що в нього «лапа» в суді і справу спустять «на гальмах».
Але дивіться, сьогодні в Ніжині суд розпочав розглядати цю справу. Бачте, й родичі не допомогли
.

Невідомо чим думав цей колишній офіцер (і офіцером язик не повертається його назвати), коли ножем намагався вкоротити віку 21-річній вагітній дівчинці. Мабуть, відчуваючи свою безкарність, думав і цього разу вийти сухим з води.

Скільки начальників райвідділу намучилися з ним. Тричі його звільняли, а суд два рази постановляв поновити його на посаді ще й гроші виплатити за період «вимушеного прогулу».

В Борзні може й не зразково-показовий відділок, але колеги не хотіли працювати пліч-о-пліч з таким співробітником. А коли сталося це лихо, місцева міліція пожалкувала тільки про одне – що постраждала безневинна людина, на місці якої міг би бути любий житель Борзни.
Подивіться як тепер помінялися борзнянці, вони нарешті вдихнули на повні груди, нікого не боячись.

Прикро, що міліціянти були вимушені самі намагатися позбутися цього покидька, хоча є й інші контролюючі органи, Інтернет-видання, телебачення і правозахисники, які зявляються під райвідділом тільки коли треба «засвітитися» в день боротьби з тортурами.

Вже бачу заголовки газет і сюжети по телевізору, де Ляшко розповідатиме як завдяки його сприянню «перевертень у погонах отримав заслужене покарання». А де ж ви, пане депутате були раніше, коли ми відчували себе під пресом Ярошенків?

Знову будуть лаяти ментів, що, мовляв, такі-сякі, а хоч один журналіст озвучив прізвище суддів які двічі поновлювали нелюда на роботі, чи теж боїтеся?

Сподіваюся, ще років 15 ми не побачимо це нещастя, а може й взагалі ніколи.

Сергій БОРЗЕНСЬКИЙ

Від редакції.
Автор говорить про борзенців, що "вдихнули на повні груди, нікого не боячись", але сам доних не належить. Адже підписався вигаданим прізвищем. Страх ще сидить... Так що, ні, пане Сергію (чи як вам там), ще не почалося, н
а жаль...

Офіційно
Нагадаємо, що в м. Борзна 11 березня о 8 годині 30 хвилин 21-річна вагітна жінка отримала декілька проникаючих ножових поранень у живіт та різану рану обличчя. В результаті отриманих травм вона ледве залишилася живою і втратила майбутню дитину. За підозрою у скоєнні цього особливо тяжкого злочину того ж дня був затриманий колишній працівник міліції.

Прокурором області для розслідування цієї резонансної справи було призначено групу прокурорів у кримінальному провадженні з числа найбільш досвідчених працівників прокуратури. Досудове слідство здійснювало СУ УМВС України в області.

В ході досудового слідства також встановлено, що підозрюваний у 2009 році заподіяв єгерю місцевого лісового господарства легкі тілесні ушкодження, під час виконання ним службових обов’язків.

Як повідомила начальник відділу прокуратури області Тетяна Варуша, дії громадянина Я. досудовим слідством кваліфіковані як: напад на потерпілу, скоєний з проникненням у житло, та закінчений замах на умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності, з корисливих мотивів, а також умисне спричинення легких тілесних ушкоджень службовій особі в зв’язку з виконанням нею службової діяльності.

Нагадаємо, що санкція статті Кримінального кодексу України за умисне вбивство за обтяжуючих обставин передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне позбавлення волі.

Інформуємо, що судовий розгляд у справі розпочнеться 12 липня.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:різун, Ніжинський суд, Борзна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar