реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Більше 9 тисяч кришечок стали основою для рекорду

У Холмах, що в Корюківському районі, завдяки благодійному фонду «Майбутнє Чернігівщини» здійснюється проект «Крок у шкільне життя без сміття». Він передбачає проведення екологічного марафону в селищі Холми та навколишніх населених пунктах. Долучаються до прибирання не тільки школярі, а їх батьки.

Проте школярі та вчителі вирішили не обмежуватися збором сміття, а створили масштабне панно розміром 10 метрів квадратних. Матеріалом для створення малюнку послужили близько 9100 кришечок з пластикових пляшок.

«Кришечки збирали всією громадою. Їх навіть пересилали нам волонтери з Яготина. Ці кришечки чистили, мили, стирали логотипи. Всі разом створили картину розміром 2 на 5 метрів, яка стала окрасою музичної школи. Зображена на ній карта України з вишиванкою», - розповів директор Холминської ЗОШ Олександр Шевчик .

І в директора виникла ідея подати заявку до Книги рекордів України. Переглянувши доступну інформацію, Олександр Іванович не знайшов факту фіксації в Книзі рекордів України подібної роботи. Нині заявка вже відправлена, а всі учасники створення картини чекають на її схвалення.

Та в будь-якому разі Холми стали значно чистішими, а переможці отримають призи та всі учасники поласують рибною юшкою, яку будуть варити, як тільки встановиться тепла погода.



Теги:БФ Майбутнє Чернігівщини, пластикові кришечки, Холми


Читайте також



Коментарі (0)
avatar