реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Біг заради врятування хлопчика

Пробіжка "Біг - заради життя" в підтримку чотирьохрічного Тимофійчика, місто Чернігів, Катерининська церква, 25 лютого о 12-00. Всі зібрані кошти будуть передані на лікування Тимофійчика.
У 2014 році Зленку Тимофію Максимовичу поставили діагноз "Гострий лімфобластний лейкоз, L, варіант "common", ALL тип". Тоді йому було два рочки. Поки він з мамою знаходився в Охматдиті в Києві, де проходив декілька курсів високодозної хіміотерапії, родичі, друзі та небайдужі громадяни всіма законними способами збирали кошти для лікування Тимофійчика. Врешті-решт хвороба відступила, настала ремісія.
Але 19 січня 2017 року ми дізналися, що у Тімочки стався рецидив хвороби. Тепер єдине, що може його врятувати - пересадка кісткового мозку за кордоном. Для цього в найкоротші терміни потрібно зібрати близько 130 000 євро! Фантастична сума для простих людей! Знову хлопчик із мамою знаходиться в Охматдиті, де проходить курс високодозної хіміотерапії. Знову всі небайдужі до чужого горя згуртувалися й кинулися на допомогу.

Важко уявити, що пережив малюк за такий короткий час! Його мужності й силі духу можна тільки позаздрити! Витривалість і стійкість його батьків просто дивує!

Для початку лікування потрібно терміново зібрати 30 000 євро! Ми змушені звернутися до людей, щоб укотре переконатися, що спільними зусиллями можливо все на світі! Благаємо, долучіться до збору коштів! Допомогти може кожен! "Важлива кожна гривня" - не просто сталий вираз, а чиста правда! Якщо кожен українець подарує Тимофійчику всього одну гривню - ми швидко зберемо необхідну суму і навіть більше! Тому що сила в єдності!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:
5168 7572 3186 2386 (ПриватБанк), Зленко Максим Ігорович - батько;
5168 7572 2010 3594 (ПриватБанк), Мазна Юліана Юріївна - тітка.



Теги:Благодійність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar