реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Березенко і Корбан: соцопитування та футбол

Напередодні офіційного старту виборчої кампанії по 205 виборчому округу в місті Чернігові основні команди кандидатів застосовують різні технології для привернення уваги виборців.

Від імені керівника ДУСі Сергія Березенка проводяться в Чернігові так звані формуючі соціологічні опитування. Коли питання ніби опитування сформульовані таким чином, що формують позитивний імідж майбутнього кандидата.

Наприклад одне з питань звучить так: «Чи відомо Вам, що для вирішення цих проблем, в місті була створена Рада регіонального розвитку, яку очолила довірена особа Президента Сергій Іванович Березенко?»

В той же час, основний на даний час, конкурент Березнка по округу Геннадій Корбан в кінці минулого тижня розповсюджував листівки в яких запрошував чернігівців до перегляду футбольного матчу «Дніпро – Севілья» на великому екрані на головній площі Чернігова.

Нагадаємо, що це вже друга «футбольна пропозиція» від Корбана для чернігівських виборців. Під час першої за гроші Корбана возили вболівальників на стадіон в Київ на гру «Дніпра». Тоді команда кандидата, яка позиціонує себе як патріотична та «майданівська», в Чернігові зв’язалася з представником «регіоналів» -саме депутат міськради Андрій Кужельний організовував поїздку вболівальників на матч.

Також і в Березенка і в Корбана використовують традиційну технологію побудови лояльних відносин з місцевими ЗМІ через запрошення провідних журналістів та редакторів до неформального спілкування з кандидатами.

Команда Сергія Березенка організувала подібну зустріч ввечері в п’ятницю 22 травня , а команда Корбана запланувала таку ж зустріч на понеділок 25 травня в обід.

Очікується, що вибори по 205 виборчому округу мають відбутися в кінці липня 2015 року

Павло ПУЩЕНКО, ПіК



Теги:ДУС, Корбан, округ 205, Березенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar