реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Багатолітній голова Руху йде у відставку

На засіданні ради Чернігівської обласної організації Народного Руху України, що відбулася 25 січня 2015, її голова Володимир Ступак оголосив заяву про складення повноважень голови.

Причиною є постійне перебування за межами Чернігівської області. Кажучи простіше - Володимир Ступак живе і працює в Києві. Бо при цих змінах, начебто майданівських, а насправді - бютівсько- дубілівських, для Володимира Ступака місця в системі управління областю не виявилося.

Це при тому, що він має досвід народного депутата і є безсумнівним професіоналом та патріотом України. Проте нинішній в.о. голови Чернігівської облдержадміністрації, представник "Батьківщини" Сергій Журман проводить політику збереження всіх регіоналівсько- комуністичних чиновників, де місця рухівцям, патріотам України нема.

Рада ухвалила у зв'язку з цією заявою скликати позачергову конференцію на 15 березня та прийняла спеціальну резолюцію з приводу ігнорування нинішньою владою вимог Революції Гідности.

Рада також взяла до відома заяву першого заступника голови обласної організації НРУ Анатолія Шацького про складення ним своїх повноважень.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Майдан, Рух, нові кадри, Чернігівська ОДА, Революція Гідности


Читайте також



Коментарі (0)
avatar