реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Авантюра не вдалася: підприємець Жогалко програла черговий суд

На позачерговій конференції обласної "Просвіти" імені Т.Шевченка приватний підприємець Тетяна Жогалко, позичивши в Сірка очі, стала говорити не про повернення свого боргу "Просвіті", і не про повернення захопленого "Інтермеццо". а про ...свою перемогу у суді.

І ось прийшло рішення. Чергового суду. Адже рішення Чернігівського господарського, Київського касаційного, Вищого господарського судів були не в її користь. Тепер справа дійшла до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Вищий спеціалізований суд констатував: Т.Жогалко звернулася до суду, вимагаючи віддати їй майно просвітянської галереї "Круті сходи". Бо і майно її, і галерея її, і приміщення хотіла привласнити - це вже не суд каже, а просвітяни. Вони ще додають, що робила вона це за вказівкою колишніх керівників регіоналів...

Перераховувати всі пункти судової ухвали зайве, наведемо визначальну частину: " З матеріалів справи вбачається, що рішення апеляційного суду Чернігівської області від 11 серпня 2015 року ухвалено з додержанням норм матеріального та процесуального права... Колегія суддів ухвалила: Касаційну скаргу Жогалко Тетяни Миколаївни відхилити. Рішення апеляційного суду ... залишити без змін. Ухвала оскарженню не підлягає".

Замість коментарів можна сказати, що якби позивачка до "Просвіти" мала дещицю нормального ставлення до організації, під дахом якої її сім'я годувалася довгі роки, то і боргів би "Просвіті" не створила, і на чуже майно б не зазіхала. А так - тільки висловити співчуття лишається, бо завжди прикро дивитися на людську захланність.

Прес- служба обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка






Теги:Інтермеццо, Тетяна Жогалко, Круті сходи, чернігівська Просвіта, рейдерство, Вищий спеціалізований суд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar