реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Асоціація має представника у Чернігові та нового дійсного члена

Чергові збори членів асоціації "Об'єднання підприємств Ніжинщини" відбулися 26 лютого. Розглядалося питання про призначення представника “Об’єднання підприємств Ніжинщини» на обласному рівні з метою представлення інтересів підприємців в органах влади та структурах громадянського суспільства. Одностайним рішенням члени асоціації ухвалили призначити таким представником Василя Чепурного, журналіста, голову обласного товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка, члена Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації.

Асоціація також ухвалила рішення прийняти дійсним членом приватне підприємство «Ґрівас» (див. довідку). У ході обговорення цього питання члени зауважували про важливість розширення складу учасників асоціації за рахунок підприємств, які є виробниками. Адже українська економіка має розвиватися як самостійна, а не імпортозалежна. Тому такі підприємства, як «Ґрівас» якраз і бажані в асоціації для спільного відстоювання інтересів. А це не зробити без виходу на обласний і загальнодержавний рівні.

Також заслухано інформацію про перше засідання Громадської ради при Ніжинській районній державній адміністрації. Асоціацію у ній представляє Анатолій Литвин. Його завданням є серед іншого зміцнення позицій “Об’єднання підприємств Ніжинщини” у Ніжинському районі.

Довідка.

Приватне підприємство “ҐРІВАС” засноване 20 квітня 2001 року. Директором ПП “ҐРІВАС” є Щебрина Дмитро Валерійович.

Основний вид діяльності – розробка і виробництво обладнання для виготовлення пористих бетонів.

Підприємство одним з перших в Україні розпочало розробку і виробництво широкого асортименту обладнання та комплексних рішень для організації поставок виробничих ліній для виготовлення пінобетону та пінобетонних блоків, газобетону та газобетонних блоків, а також полістиролбетону та полістиролбетонних блоків.

Сьогодні ПП “ҐРІВАС” є одним з провідних виробників і постачальників обладнання для виготовлення пористих бетонів, не тільки в Україні, але й за кордоном. Підприємство уклало і виконало понад 500 контрактів на постачання своєї продукції до 12 країн світу.



Теги:Василь Чепурний, чернігівська Просвіта, Ґрівас, Ніжинська РДА, асоціація підприємств Ніжинщини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar