реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Артемівськ святкував річницю визволення від рашистів

Московське керівництво слабо усвідомлює, що воно натворило війною з Україною. Якщо навіть в Артемівську Донецької області жителі святкували річницю визволення з-під російської окупації.

Глибока символіка: урочиста хода військових та мешканців міста почалася від пам'ятника визволителям міста від нацистів. Такий зв'язок між нацистами та рашистами прослідковується однозначно глибинно.

На площі Свободи (уже не Лєніна!) відбувся концерт Національного президентського оркестру. Місто святкувало радість життя у вільній Україні... В той час в окупованих містах Донбасу помирають люди від голоду.



Теги:Артемівськ, російсько- українська війна, рашисти


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Не можна давати хибну надiю, що тут поборено рашизм. Тут бiльш нiж 80% все ще мрiють про Путлера, да й на цьому заходi мешканцiв майже не було, тому потрiбно, насамперед, дiлом довести, що ми ми йдемо розумним шляхом реформ.
avatar
2
Треба кримінально покарати тих, хто допустив розгул імперсько-шовіністичної антиукраїнської пропаганди на Донбасі, а не чекати, що там само все якось розсмокчеться, як ющенко свого часу.
avatar