реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Арктичний мороз відміняється!

Полякати довірливого читача\слухача\глядача журналісти люблять. Тож і цього разу панічні заголовки "Насувається арктичний мороз!" стали звичними на полосах газет та новинних сайтів.

На різдвяні морози синоптики обіцяли, а журналісти шпарко перебільшували, до 27 градусів морозу. Мовляв, через Балтійське море подме страхіття нечуваної зими і, начувайтеся, православні!

Проте, вже за день-два прогноз став падати до 23 градусів, чи, як колись казали, ступнів морозу. Ще навіть сьогодні вранці синоптичні сайти показували на ніч низьку температуру, хоча на вулиці була вона плюсовою. Зрештою, за дві години до морозного вечора прогноз упав уже до 13 градусів і, цілком ймовірно, що доки цю публікацію побачать читачі - опустять прогноз (точніш -піднімуть, якщо по градуснику йти) ще на кілька позначок.

Зрештою, хіба українцям страшні морози за 30 градусів? Маючи дрова, торф, солому і відмовивишись від російського газу (проте наповнивши сховища газові газом з Європи)? Тож не лякайтеся ні москалів, ні прогнозів наших синоптиків, які часто вгадують пальцем у небо...

Зрештою, анекдот вам.
- Ой, куме, зима буде люта! Ой, люта!
- Та звідки ви, куме, знаєте?
- Та в мене кожуха нема!

Василь АВДІЙ



Теги:прогноз погоди, Балтійське море, кожух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar