реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Апеляційний суд відмовив регіоналу Андросу

31 травня колегія суддів Апеляційного суду Чернігівської області оголосила рішення, яким відмовила у позові колишньому депутату від «Партії Регіонів» Сергію Андросу до працівника газети «Чернігівщина» Ігоря Стаха.

Андрос вважав, що стаття журналіста «Чернігівські регіонали окупували ліси Городнянщини» паплюжить честь, гідність та ділову репутацію колишнього чиновника. Окрім цього, Сергій Андрос вважав, що викладена у статті інформація підриває його авторитет серед жителів Чернігова та за його межами.

Загалом, нанесений матеріалом Ігоря Стаха моральний збиток Сергій Андрос оцінив у 80 тисяч гривень.

Нижче наводимо текст рішення суду:

Апеляційний суд Чернігівської області апеляційну скаргу Андроса Сергія Олександровича задовільнити частково. Рішення Новозаводського районного суду м.Чернігова від 29 березня 2016 року змінити в частині мотивів відмови у задоволенні позову. Рішення набуває законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржене протягом 20 днів у Вищому спеціалізованому суді України. З повним текстом рішення можна буде ознайомитися після 5 червня. ПіК

Коментар Василя Чепурного.
Перед засіданням суду деякі журналісти поширили в соцмережах звинувачення та прозорі натяки на корумпованість голови апеляційного суду Садіга Тагієва, бо, мовляв, Андрос подарував йому годинника. По -перше, не йому, а суду і годинник встановлений на вежі суду. І не Андрос один туди гроші вклав. А по-друге, а хтось тепер забув вибачитися за поширення недобрих звинувачень і припущень на адресу голови суду? Га, колеги?



Теги:Сергій Андрос, свобода слова, городня, Ігор Стах, вирубування лісів, analia online


Читайте також



Коментарі (0)
avatar