реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської обласної газети «Біла хата» від 21 лютого 2013 року

«Таке враження, наче країною керують вороги народу», — так висловився «ударівець», нардеп від Чернігівщини Сергій Аверченко, який днями провів для чернігівських журналістів прес-конференцію. Він висловив своє бачення стосовно багатьох аспектів українського суспільства.

Про 149 білорусів, які загинули в Хатині, знали в усьому світі. Про 7000 розстріляних в українському містечку Корюківка на Чернігівщині мовчали 70 років. У документальній розповіді «Злочин сторіччя» — свідчення очевидців трагедії.

Милосердя чи жорстокість. Що переможе? Свою точку зору в рубриці «Резонанс» на проблему в суспільстві щодо смертної кари висловлюють читачі тижневика.

На запитання читачів щодо «пенсійних» питань відповідають фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області. У цьому випуску: консультації для військовослужбовців, деяких працівників закладів охорони здоров'я, інвалідів загального захворювання.

Модифікована (шкідлива) продукція продовжує надходити до торговельної мережі. Що доцільно знати, аби убезпечити себе від нездорової пошесті, розповідають фахівці «Укрметртестстандарту».

У рубриці «Споживач» фахівець інспекції у справах захисту прав споживачів у Чернігівській області надає практичні та дієві поради на щодень, і стосуються вони актуальної нині теми: як захистити себе від нітратів?

Про гармонічне поєднання душі й тіла — у розповіді Михайла Ломоносова про йогу та Сергія Єсипенка з Ніжина.

Він був смертником, але, завдячуючи одній рослині, яку вживав, видужав і помолодшав на кілька років. Про це — в документальній розповіді Інеси Фтомової.

У випуску також різнопланові публікації для роботи та відпочинку вдома, сімейного чтива та традиційний «білохатівський» гумор.



Теги:чернігівської обласної газети, від 21 лютого 2013 року, консультації, Біла хата, поради, пенсії, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar