реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Аграрні олігархи проти продажу землі. Вони її й так мають...

Одна із найкрупніших агропромислових компаній в Україні «Кернел» виступила з офіційною заявою щодо своєї позиції по продажу землі.

У відкритому зверненні керівництво компанії заявило, що уряд вдається до популістських заяв, говорячи про запровадження ринку землі, і що в нинішній ситуації мораторій на продаж землі треба продовжити до тих пір, «поки не буде напрацьована виважена консолідована позиція влади, яка б враховувала інтереси власників землі та економіки України».

Перш за все критиці була піддана заява Володимира Гройсмана про надання права на покупку землі площею до 200 гектар виключно фізичним особам.

Дивним чином, позиція "Кернела", власник якого Веревський живе у Лондоні і який має в оренді сотні тисяч селянськизх паїв, зокрема, на півдні Чернігівщини, виступає проти продажу землі. А для чого за неї платити, якщо можна користуватись практично даром у довірливих українських селян?!

Тому я вважаю необхідним розпочати в рамках Народного Руху загальну дискусію про продаж землі, щоб витягти на світ Божий всі лукаві аргументи.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Народний Рух, продаж землі, Кернел


Читайте також



Коментарі (0)
avatar