реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Агентура ФСБ Росії намагається підірвати Харків

У Харкові в ніч на суботу в депо на залізничній станції Безлюдівка вибухнула цистерна.

Як повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело, близьке до правоохоронних органів, вибух стався в одному з депо на ст.Безлюдівка, передає Еспресо.TV. "Вибухнула цистерна в одному з віддалених депо. Порожня або з чимось - не знаю ... 99%, що це диверсія", - сказало джерело.

Нагадаємо, ввечері користувачі соціальних мереж повідомили, що чули потужний вибух в районі залізниці. Відзначимо, це вже третій вибух в Харкові за останні два тижні.

Так, 9 листопада у пабі "Стіна", який активно допомагав українській армії, вибухнув саморобний вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху постраждали люди. За даними МВС, постраждали 13 харків`ян. У відомстві зазначають, що за цим злочином може стояти агентура ФСБ.

20 листопада вибух стався на електричній підстанції неподалік від військового госпіталю. Внаслідок цього інциденту ніхто не постраждав.Експрес

Організація диверсій може свідчити про втрату російською владою надії на пробивання сухопутного коридору до Криму та про наміри збурити соціальне невдоволення в Україні.
На допитах молоді люди зізналися слідчим, що їх готували в Росії. Правоохоронці стверджують у місті діє 10 розвідувально-диверсійних груп. "Протягом липня-листопада на території Харківської області діє терористична організація під назвою "Харківські партизани". Їхня основна мета - це вчинення терактів, пошкодження та знищення важливих об'єктів народного господарства, оборонного значення, дестабілізація громадського порядку", - говорить Юрій Данильченко, прокурор Харківської області. В СБУ кажуть, що керівники так званих "Харківських партизан" їздили на навчання в Росію.



Теги:вибухи, фсб, російсько- українська війна, диверсії, харків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar