реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

25% української в ефірі. Причини та наслідки.

14 листопада 2011 року в понеділок о 14.00 у Прес-клубі «ПРОСВІТА» (за адресою: м. Чернігів, вул. Воровського, 10) відбудеться експертне обговорення на тему: 25% української в ефірі. Причини та наслідки.

Як відомо, Верховна Рада України ухвалила закон про зниження української квоти в ефірі з 50% до 25%. Вважаємо цю тему вкрай важливою для обговорення експертами з метою вироблення шляхів захисту українського інформаційного та культурного простору.

Запрошуємо представників ЗМІ.



Теги:українська мова, Просвіта, квоти


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Ви так сформулювали питання, що наче б то йдеться про зростання ціни на гречку!? Адже все доволі просто, відкрито і є досить зрозумілим, а тому, якщо вже і маєте бажання засвідчитись серед небайдужих, то питання поставте так:"Хто і як зупинить антиукраїнські сили у парламенті на шляху нищення українського?"
avatar
2
Украина - польско-австрийский проект по разжиганию розни, ненависти и кровопролития на западнорусских землях. Продолжайте в том же духе, свидошизоиды, но правда рано или поздно станет известна широким слоям населения страны.
avatar
3
Ця "правда", Zenga_се, вдовбується в УКРАЇНІ і Білорусі адептами Російської(Савєтскай) імперії вже сотні років. За цей час для досягнення цієї мети знищено десятки мільйонів українців від Перемишля до Владивостока.
Однак, після кожного "успіху" кремлівських страітєлєй ІІІ Риму відсоток українців, які готові відстоювати незалежність України від так званого старшого братка постійно зростає.
Щоб це могло означати?
Мабуть варто порадити Zenga_ам і їм подібним зайнятися розбудоваю власної держави - РФ, яка розвалюється, а не вчити інших як їм жити.
RaSSa - go home.
avatar
4
Треба дивитися на джерела фінансування: за державний кошт треба просувати українську культуру ( в т.ч. і російською та іншими мовами ), а також культури бездержавних народів, які проживають у нас, наприклад кримських татар, прилучаючи їх до державної мови. Тобто мовна політика має узгоджуватися із загальнокультурницькою політикою, беручи за взірець найкращий світовий ( а не тільки європейський ) досвід.
avatar