реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

25 листопада - Народне Віче, присвячене першій річниці розгону владою громадського Євромайдану «Чернігів обирає ЄС!». АНОНС

Чернігівські обласні організації ПП «Демократичний Альянс» та Народного Руху України, як і рік тому, запрошують усіх небайдужих чернігівців і гостей міста взяти участь у заходах присвячених першій річниці Революції Гідності і розгону громадського Євромайдану "Чернігів обирає ЄС!"
Заходи в пам'ять про громадський чернігівський Євромайдан розпочнуться у вівторок, 25 листопада, о 12.00 годині на тому ж місці, що і рік тому.

Від цієї години і до 18.00 чернігівці і гості міста зможуть ознайомитися з "фотосушкою" про події того дня, оновленими інформаційними стендами та взяти участь у творчій ініціативі «Лента спогадів» - поринути в атмосферу Майдану.

О 18.00 почнеться Народне Віче, відкриття якого буде супроводжуватись виконанням Державного Гімну України.
Потім розпочнеться творча програма з театральною постановкою «Як це було» з трансляцією відео-сюжетів минулорічних подій.
З 18.30 і до 19.20 буде працювати «Вільний мікрофон», де кожен бажаючий може висловити своє бачення та думки.
По закінченню – молебень.
«Вважаємо, що цей день має бути символічним нагадуванням про те, ким ми є… Річниця розгону чернігівського Євромайдану – це можливість поділитися своїми емоціями, свідченнями, проявити свої відчуття. Це можливість згуртуватися та не ігнорувати спільні виклики та проблеми, які ми маємо вирішувати як на Сході, так і в наших містах», – закликають організатори заходу.

Місце проведення: парк ім. М.М.Попудренка

Контактна особа оргкомітету – Катерина Данькова, номер телефону: (063) 158 32 46

Рік тому громадський Євромайдан "Чернігів обирає ЄС!" починався з цих звернень до влади Чернігівських обласних організаційПП «Демократичний Альянс» та Народного Руху України













Коментарі (0)
avatar